Home » Mondkapjes - Mondmaskers

Herbruikbare modieuze en wasbare mondmaskers - Disposable mondkapjes

Mondkapjes voor OV en vliegtuig

Per 1 juni 2020 is het verplicht om een niet-medisch mondkapje te dragen als je gaat reizen met het openbaar vervoer. Ook als je gaat vliegen is een niet-medisch mondmasker verplicht om te dragen. In andere situaties, gebruik mondkapjes als het goed voelt voor je.

Ook Handgel en Clips voor mondkapjes

Is het dragen van een mondkapje te belastend of pijnlijk voor je oren, bestel dan een mondkapje clip. Niet alleen beschermt het je oor, het helpt ook om je mondkapje meer passend te maken. Daarnaast verkopen we ook desinfecterende handgel, 150 ml. Voor thuis als ook handig om mee te nemen voor onderweg.

Volg altijd de RIVM-richtlijnen

De uitwasbare en herbruikbare mondkapjes met basisfiltratie als de wegwerp mondkapjes zijn geen medische mondkapjes en kunnen een gevoel van schijnveiligheid bieden. Houdt u daarom ook altijd aan de door de RIVM geldende richtlijnen.

  • Blijf zoveel mogelijk thuis
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Was je handen regelmatig met water en zeep
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes.

Niet-medische mondkapjes

Dit betekent zeker niet dat deze niet zouden beschermen. Het betekent alleen dat deze niet zijn bedoeld voor gebruik in de zorg.

Herroepingsrecht

Voor al deze producten gelden dat deze om hygiënische redenen geen herroepingsrecht hebben, zodra de verpakking is geopend. Alleen na retour gestuurde volledig onbeschadigde en compleet intacte originele ontvangen verpakkingen van deze producten komen in aanmerking voor restitutie.

Voor de los verpakte mondkapjes (klein verpakking 10 of 20 stuks) geldt GEEN herroepingsrecht om hygiënische redenen.

Geen BTW op mondkapjes

Tot 1 september zijn mondkapjes vrijgesteld van BTW en is 1-op-1 doorberekend in onze prijs. Klik op bovenstaande groene button 'Mondkapjes Verkoop' om deze te bestellen.