Home » Bescherming » Valhelmen - Protectie helmen

Soft valhelmen | Valhelm epilepsie | Valhelm autisme | Parkinson

Hoofdbescherming RibCap als muts, pet of cap

Naast comfortabele, lekker zittende en passende producten, is een goede bescherming, die niet stigmatiseert, ook belangrijk. Of je nu een aandoening hebt, zoals epilepsie, autisme, cerebrale parese of de ziekte van Parkinson, of gewoon de kwaliteit van leven wilt verbeteren, De valhelmen van onze partner Ribcap zijn ontworpen voor iedereen: actieve kinderen, jonge volwassenen en senioren. Welke uitdaging je ook hebt in het leven!

Herwin je bewegingsvrijheid

Je kunt een keuze maken uit een prachtige reeks stijlvolle valhelmen, die allemaal gemakkelijk met de hand gewassen kunnen worden en verkrijgbaar zijn in uiteenlopende kleuren, afwerkingen en maten. Een helm in de vorm van een pet of een muts? Het is nog maar het begin...

Bescherming bij schokken en vallen

Het unieke zachte schuim. Hoge schok- en impactbescherming, maar toch ademend, flexibel en discreet. Al onze producten zijn BSI getest op impact. BSI is een wereldwijd toonaangevende onafhankelijke testfaciliteit.

Puur comfort

Een ademend ontwerp betekent dat je zelfs vergeet dat je een helm draagt. Geniet overal en altijd van een totale bewegingsvrijheid. Een geweldige combinatie van mode en veiligheid en het creëert een prachtig gevoel van onafhankelijkheid!

BESCHERM JE HOOFD OP EEN STIJLVOLLE MANIER. RIBCAP is een erkend medisch hulpmiddel, medische classificatie 1 (CE 2017/745).