Home » Bescherming » Gehoorbescherming

Gehoorbescherming op maat of standaard oordoppen

Je oren zijn een kostbaar bezit. Als festivalbezoeker, muziekliefhebber, tijdens feestjes, muziekevenementen, het uitgaan en bij concerten wil je genieten van de muziek, zonder dat je je afgesloten voelt van de wereld om je heen. Geniet nog meer van de muziek zonder je spraakverstaanbaarheid te verliezen! De verschillende soorten dOb-oordoppen zitten lekker in het oor. Ook voor werk, reizen, concentratie en zwemmen bieden we je de juiste keuze aan oordoppen.
De oordoppen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in 2 series: Black series & White series.  Ben je een echte muziek liefhebber dan zijn de producten binnen de Black series uitermate geschikt. De vlakke dempingsfilters geven je de ultieme geluidsbeleving terwijl je je gehoor beschermt tegen de hoge geluidsniveaus.

In de industriële sector kunnen de geluidsniveaus hoog oplopen, dat geldt ook voor het klussen rondom het huis. Buiten de werk omgeving kunnen de producten binnen de White series ook prima gebruikt worden voor het motor rijden, cabrio rijden of het bezoeken van een muziekfestival. Het progressieve dempingsfilter dempt iets meer in de hoge tonen dan in de lage tonen waardoor je goed beschermt bent maar nog steeds kunt communiceren met de omgeving.

Naast herbruikbare (re-usable) oordoppen, bieden we ook op maat gemaakte oordoppen aan. Als service-optie aan te meten op een door jou bepaalde locatie (thuis, op het werk, etc.).